FOTO LAJM/ Ja si shpërndahet buka në Tiranë

396
Nëpër rrjetet sociale sot po qarkullon një foto, në të cilën shihet në çafrë kushtesh transportohet buka. Ushqimi bazë, por që nuk ka minimunin e vëmendjes nga tregtari që po e transporton. Në kësi rastesh, denoncimi është veprimi më minimal që duhet të bëhet, por institucionet përkatëse ta marrin masat e duhur që veprime të tilla mos përsëriten. Se në fund të fundit, është produkt që konsumohet nga të gjithë, dhe çdo ditë.
Sigal