FOTO/ Fashat orare, 70 të infektuar, 30,000 euro gjoba për të pabindurit!

114

Për shkak të alarmit ndaj koronavirusit e gjithë bota ka marrë masa për tu mbrojtur.Nje nga masat mbrojtëse që  kryeminstri Edi Rama aplikoi janë fashat orare ,që qyetetarët kanë në dispozicion për të përmbushur nevojat jashtë.Mosrespektimi i tyre dënohet me gjobë.

Në një postim të tij arkitekti i njohur Prof.Besnik Aliaj, zbulon skandalin e fundit me fashat orare në ditën e 11- të të karantinimit. Gjatë këtyre fashave oraresh 2-orëshe në mëngjes dhe pasdite njerëzit dynden në dyqane dhe sportele shërbimesh, duke rritur kështu riskun e infektimit.

Aliaj shkruan se gjatë kësaj kohe numri i të infektuarve me COVID-19 shkon në 70 dhe  gjoba për të pabindurit në ditë arrin vlerën e 30000euro.