Europol sekuestron 56 400 mallra kulturorë kontrabandë

49
Sigal

67 persona u arrestua dhe 56 400 mallra kulturorë u sekuestruan, në 31 vende, nga Europol. Njoftimi për operacioni u bë të martën.

Ai u zhvillua nga data 1 qershor deri në datën 31 tetor 2020 pati përfshirjen e autoriteteve doganore dhe të zbatimit të ligjit nga 31 vende.

Në këtë operacion morripjesë edhe policia shqiptare.

Europol identifikoi shitje të dyshimta në internet, si rezultat i së cilës u hapën 15 hetime të reja.