Engjëll Musai: Uniteti dhe solidariti për njerëzit në nevojë, mesazhet e “Bajramit të Fitrit”

22
Sigal

Engjëll Musai
Kryetar i Shoqatës Atdhetare Kulturore Tomorri

Paqja, lumturia, uniteti në familje dhe me njëri-tjetrin, si dhe solidariti për njerëzit në nevojë, janë mesazhet e “Bajramit të Fitrit”, i cili vjen sot si përmbushje e muajit të shenjtë të Ramazanit, sakrificës që dëshmon besimin ndaj Zotit. Nga mot gëzuar nëna dhe baballarë, vëllezër dhe motra në Shqipëri dhe kudo në botë! Një urim i veçantë dhe special shkon për të gjithë anëtarët, simpatizantët e Shoqatës Atdhetare Kulturore “Tomorri” që ndodhen në Shqipëri por edhe për ata anëtar që fati, por edhe halli për një jetë më të mirë i ka detyruar të punojnë jashtë vendit.