E pazakontë, ja si e festojnë maturantët mbylljen e studimeve

518
Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në një shkollë në Arizona maturantët kanë vendosur ta festojnë mbylljen e vitit shkollor në një mënyrë krejtësisht të pazakontë. Ata kishin mbledhur mijëra fleta dhe në momentin që ra zilja nxënëxit i hodhën nga katet e sipërme të shkollës duke krijuar idenë e një ujvare letrash. Videoja e maturantëve ka bërë bujë në rrjetet sociale, duke u përhapur menjëherë
Sigal