E pabesueshme, por e vërtetë: Formula 1 në Elbasan?!

283
Sigal

Ndoshta askush nuk e kishte menduar që ndonjëherë mund të zhvillohej një kompeticion i Formula 1 në vendin tonë. Është gati projekti për ndërtimin e një piste 5 km me njw sipërfaqe prej 500,000+ m2 në qytetin e Elbasanit.

Investimi përfshin edhe kompleksin e ri të DRSHTRR Elbasan me Qendrën e re të Kontrollit Teknik (kolaudimi), dedikuar shërbimeve të transportit rrugor! Projekti do të financohet nga fondet e DPSHTRR-MIE në bashkëpunim me Bashkinë e Elbasanit dhe me mbështetjen e Qeverisë Shqiptare!