Dy personat e mbytur në lumin Buna, njëri 14-vjeçar (Emrat)

60

Dy persona janë gjetur të mbytur sot në lumin Buna. Palombarët e RENEA-s nisën kërkimet pasi dy viktimat ishin shpallur të humbur një ditë më parë nga familjarët e tyre.

Dy të mbyturit janë Dhurim Arra nga fshati Darragjat, 39 vjeç, dhe F.P 14 vjeç.

Trupat e dy personave janë gjetur në afërsi të fshatit Derragjat.