Duka: Një urim të veçantë për të gjithë punëtorët e vendit tim

164
Sigal

Shumë prej tyre punojnë në bujqësi, ku puna është e rëndë dhe e mundimshme.

Fermerët bëjnë sakrifica të jashtëzakonshme edhe pse fitimet e tyre janë të riskuara nga fatkeqësitë natyrore.

 

Krenar që bashkë me mbështetësit e përkushtuar të PAA, arritëm ta kthejmë PAA në parlamentin e vendit tonë.

Le ta përdorim këtë mundësi për njerëzit punëtorë të vendit tonë.

Ky është mision fisnik që anëtarët, mbështetësit dhe simpatizantët e PAA duhet ta përmbushin çdo ditë.

 

Gëzuar festën e 1 Majit!

 

Mirënjohje!

 

Agron Duka

Kryetar i PAA