Dritan Kaba ironizon Ambasadorin Soreka: Qeshu ambasador, Qeshu

708
Sigal

Në një status të tij të bërë në Facebook publicisti Dritan Kaba i kushton një vëmendje buzëqeshjes së Ambasadorit Soreka.

Ja statusi i plotë

Kunder korrupsionit?!
Eshte per te qeshur me te madhe, jo me buzeqeshje fotografike, z. Ambasador! Tallje dhe karshillek me te madh, qe mund t’i besh shqiptareve nuk ka! Tallu Ambasador, Tallu!
Dua te kushtoj dy vargje te Migjenit per te pershkruar kete foton:

Qeshu ambasador, Qeshu
Bota asht e jotja!