Dr. Vargu i pergjigjet Rames per covid: Jeni viktime e asaj qe krijuat vete

415
Sigal

 

Po te degjoj kryeminister!Sapo the qe :1)Testimet i vendos komiteti i eksperteve dhe jo ju. 2)Megjithe sforcimet qe po bejne vendet perendimore ,numri po vjen duke u rritur. Pergjigjia e nje mjeku te thjeshte qe ju e keni demostruar urrejtjen ndaj tij do te ishte: a)Kur ne pranvere beheshin 20-30 testime ne dite ,qe ishte nje taktike krejtesisht e gabuar ,cilin shkarkove nga komiteti i eksperteve? b)Eshte e vertete qe rastet ne vende serioze nuk jane ulur,por eshte akoma me e vertete qe kurba e rritjes eshte bere me e sheshte,eshte ulur. Por, une e kuptoj qe stafi juaj nuk di ti lexoje.Keshtu qe te shoh si viktime e asaj qe ke krijuar vete. Shiko Francen psh.,krye-epidemiolog. Dhe se fundmi,znj.ministre,Covax eshte shoqate dhe jo firme farmaceutike.A mund te na thoni per cfare vaksine e keni kontraten .Te lutem jo aziatike…te lutem!