‘Dëshmorët e Kombit’ nuk kanë më vend, Tirana nën pushtetin e qytetarëve

535
Sigal

Nis protesta e tretë kombëtare e opozitës së bashkuar, me protestues të shumtë që po marshojnë drejt Kryeministrisë.

Siç duket edhe në fotot e mëposhtme, mijëra qytetarë kanë zbarkuar në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ndërsa numri i tyre sa vjen dhe shtohet.