Në Bulqizë është regjistruar një rast dhune, që për protagonistë ka nusen e shtëpisë dhe për viktima, vjehrrin dhe vjehrrën e saj.

Sipas burimeve ët Policisë Vendore, mësohet se u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasit M. H., dhe R. H., vjeç 77 e 66, banues në fshatin Sopot, pasi nusja e djalit, N .H., vjeçe 44, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tyre.

Komisariati i Policisë Bulqizë

Më datë 01. 10. 2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasit M. H., dhe R. H., vjeç 77 e 66, banues në fshatin Sopot, pasi nusja e djalit, N .H., vjeçe 44, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tyre. Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Dibër. Ligji nr. 9669, datë 18. 12. 2006, Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare.