Borë në Dardhë, ARRSH apel shoferëve të bëjnë kujdes

237
Sigal

Reshjet e borës kanë nisur në disa zona të vendit tonë, duke sjellë vështirësi në disa akse.

Dardha është një ndër zonat që ka nisur dhe problemet në qarkullim për shkak të reshjeve të para të borës për këtë viti.

Autoriteti Rrugor Shqiptar, përmes një postimi në Facebook, ka dhënë detaje në lidhje me gjendjen e rrugëve në këtë zonë dhe ka bërë apel shoferëve që të bëjnë kujdes dhe të respektojnë shenjat e qarkullimit.

“Borë në Dardhë 

 

Mjetet borëpastruese po bëjnë pastrimin e rrugës dhe shpërndarjen e kripës

Qarkullimi kryhet pa probleme

Përdoruesit e rrugës të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore  të reduktojnë shpejtësinë për shkak të lagështisë në rrugë “, shkruan ARRSH.