Besa Shahini: RTSH Shkollë, sot do të transmetohen sipas këtyre programeve

84

Ministrja e Arsimit Besa Shahini ne nje status ne rrjetin social Facebook k bere trasparente programin e mesimeve.

Statusi i plote…

RTSH Shkollë, sot do të transmetohen sipas këtyre programeve👇🏻 leksionet: arsimi fillor (ora 10:30-12:00); matura (ora 13:30-14:30); fizika 9-11 (ora 18:00-19:30).

Pas transmetimit në RTSH-1, leksionet i gjeni në kanalin youtube të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë:

https://www.youtube.com/channel/UC21Y6wkN3En_HKFdt4yWxMQ