Barbari në Pogradec, kafshët ngordhën pasi bashkia i la pa ushqim

30
Sigal

Një ambient në fshatin Gurras që dikur ka funksionuar si repart ushtarak është kthyer nga bashkia e Pogradecit në strehe për qentë e rrugës, që mbahen në kushte të papërshtatshme.

Pak ditë më parë disa kafshe u lanë të ngordhin urie dhe u hodhën në një kanal ne afërsi te këtij reparti.

Kete e pohon edhe ish- punonjësi që ishte caktuar nga bashkia për ti grumbulluar dhe kujdesur për keto kafshe, ndërsa akuzon bashkine se nuk ka siguruar ushqim te mjaftueshëm për mbijetesën e tyre.

Nga ana tjetër, Bashkia e Pogradecit ka bere një kallëzim në prokurori duke kërkuar gjetjen e personave përgjegjës për këtë akt duke ngritur akuzën per dy vepra penale, por nuk jep asnjë shpjegim sesi kafshët u lanë te ngordhin urie.