Aeroporti ‘Nënë Tereza’: 39 fluturimet e konfirmuara për të hënën

90

Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit ka njoftuar 39 fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë, 3 gusht.

Në postimin në profilin zyrtar të aeroportit në facebook theksohet se “lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.”

Për pyetje lidhur me udhëtimet e lejuara për qytetarët shqiptarë, duhet pyetur pranë linjave ajrore.

Fluturimet e 3 gushtit janë:

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Firence dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Ryanair – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim
✈️Ryanair – Wroclaw – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Pragë dhe kthim
✈️SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim
✈️Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim
✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Ryanair – Poznan – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
✈️Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)
✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim
✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim
✈️Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim