Është 33-vjeç po ka të dashura thuajse aq sa vitet, më mirë të themi ish të dashura në fakt.

Sapo lexuat këtë fjali mund ta merrni më mend se fjala është për yllin portugez por i pëlqyer në të gjithë botën, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo është si një roman i mbushur me aventura dashurie, flirte apo edhe më tutje…përdhunime.

Së fundmi portugezi, baba i 4-fëmijëve nuk po kalon një periudhë shumë të mirë për shkak të akuzave nga Kathryn Mayorga, ku kjo e fundit pretendon se është përdhunuar nga 5 herë fituesi i Topit të Artë.

Megjithatë nëse do numëronim ish-et e Ronaldos, do dilnin 26 dhe bashkë me të fejuarën Georgina Rodrigues 27.

Më poshtë lista e don zhuanit Ronaldo që di të “shënojë” mjaft mirë edhe jashtë fushe.