Odise Roshi humb tjetër rast

124
Një tjetër rast ët mirë për gol pati Odise Roshi ku pas një pasimi të artë nga Ajeti, e nxorri Roshin të vetëm me portierin Buffon dhe gjuajtja e Roshit ishte e dobët që u ndal me duar nga Buffon në minutën e 22’.