Korça përfshihet nga reshje dëbore

599

Rajoni i Korçës është përfshirë nga reshje dëbore gjatë ditës së sotme.

Teksa temperaturat në vend kanë rënë ndjeshëm, në zonat malore ka nisur edhe dëbora.

Përveç Dardhës dhe fshatrave malorë, dëborë po bie edhe në qytetin e Korçës.