Këshilli Studentor: Dënojmë dhunën, ja pse larguam pedagogun

393

Këshilli Studentor ka reaguar përmes një deklarate pas tensioneve dhe largimit me forcë të pedagogut Jani Marka nga protesta.  Këshilli Studentor thotë se dënon dhunën dhe se pedagogu është larguar, pasi është anëtar i një organizate me orientim politik. Këshilli Studentor kërkon plotësimin e kushteve të studenteve dhe asnjë ndikim politik.

99ef6cb0 C9e1 4bd0 A2c5 F3175f887706