Disa prej nesh, kur ishim të vegjël, një çarçaf krevati  na kthente në një fantazmë, një peshqir mbi kokë  ishte si një kapelë superheroi dhe me letrën higjenike bëheshim një mumje.

Por për një njeri të famshëm që e vlerësojnë me miliona njerëz, Halloween ka tendencë të jetë pak më shumë. 

Këtë vit, disa fytyra të njohura janë veshur si superheronj, qenie mbinatyrore dhe krijesa të tjera misterioze.

‘Like a rockstaaaar’

Rita Ora u vesh si Post Malone, me tatuazhe dhe të gjitha.

I gjeni dot ndryshimet?

Këngëtarja britanike madje shkoi në skenë  e veshur si Post Malone për të performuar një version karaoke të këngës së tij Rockstar.

Harry Styles

Harry performoj përsëri një shfaqje të Sir Elton John të vitit 1975, i cili u zhvillua në stadiumin e Dodgers.

Perrie Edwards 

Zakonisht ajo duket shumë e bukur, por Perrie Edwards e “Little Mix”,  tregoi një anë më të errët, duke u veshur si Ursula nga Little Mermaid e Disney.

George Clooney

Ai ka patur performanca të larta në Hollivud, kështu që kishte kuptim që George Clooney të vishej si pilot.