Ky këngëtar i njohur do të rikthehet në edicionin e 20-të “Kënga Magjike”…

204

Festivali Kënga Magjike, po bëhet gati për edicionin e tij të radhës.

Këtë vit bën 20 vjetorin dhe njëri ndër konkurentët që i rikthehet është edhe producenti Flori Mumajesi.  ‘Me fjalë të vogla’ ishte kënga e fundit me të cilën ai konkuroi në vitin 2015 dhe do të rikthehet sërish.

Ndërkohë, Flori do të vazhdojë të publikojë projektet e tij të reja, ku e radhës do të jetë në bashkëpunim sërish me Getoarin dhe me Brunon.