Është cilësuar si “fiksimi” i vajzave, por nuk do ta besoni sa vjeç është protagonisti kryesor i i filmit ‘Titanic’

332

Leonardo DiCaprio është një ndër aktorët më të njohur në mbarë botën dhe ndër më të pëlqyerit nga femrat.

Ai mbetet ikona e viteve ’90, i cili rrëmbeu zemrat e të gjithëve me rolet e tij dhe vazhdon të jetë ende një nga artistët më të vlerësuar në botën e kinemasë.

Disa herë i nominuar për “Oscar”, DiCaprio e ka nisur karrierën e tij që në moshën 16-vjeçare.

Roli i tij i parë ishte në serialin “Parents in blue jeans”, për të vazhduar më tej me dhjetëra role të tjera.

Sot, aktori i preferuar i të gjitha vajzave feston ditën e tij të lindjes,

DiCaprio ka lindur më 11 nëntor të vitit 1974 dhe mbush plot 45 vjeç!

Megjithatë, ai nuk e tregon aspak moshën e tij dhe duket ende si një djalë në të njëzetat. Madje edhe partnerja e tij, Camila Morrone, është vetëm 20 vjeç!