Zemra, çfarë duhet të keni parasysh para se të filloni mjekimin për herë të parë

169

Marrja e mjekimeve është një hap i madh, prandaj ja disa nga çështjet që ju duhet të diskutoni me mjekun tuaj

Keni pasur probleme me zemrën dhe mjeku iu thotë se duhet të filloni mjekimin tuaj të parë për të korrigjuar disa nga parametrat anormalë të testeve tuaja të gjakut. Shumë mirë. Kjo do të thotë se ju do të parandaloni problemet kardiake. Por marrja e mjekimeve për zemrën është një hap i madh. Prandaj ja disa nga çështjet që ju duhet të diskutoni me mjekun tuaj para se të filloni mjekimin.

A kam çrregullime të tjera që mund të shkaktojnë rezultate anormale?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf