Si të mbani nën kontroll shqetësimet e shtatzënisë

248

INTERVISTA/ Flet për “Telegraf”, Dr. Zylfie Hoxha, mjeke gjinekologe tek Këshillimi i Gruas

Sa më herët të paraqiteni në konsultoren e gruas aq më shpejtë do të merrni njohuritë përkatëse para shtatzënisë dhe gjatë shtatzënisë në mënyrë që ecuria e barrës të jetë normale dhe të lind një fëmijë normalë. Duhet të dini se të gjitha ekzaminimet përkatëse që bëhen gjatë barrës janë të rimbursueshme për gratë e siguruara dhe jo të siguruara. Por se cilat janë ekzaminimet që duhen bërë, çfarë ushqimesh duhet të konsumoni dhe çfarë jo i shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor Dr. Zylfie Hoxha, mjeke gjinekologe tek Këshillimi i Gruas në Qendrën Shëndetësore Nr. 8…

Shkrimin e plotë do ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print