Përqafimi ju mban larg nga depresioni dhe ankthi

333
Nuk do të mendonit se përqafimi do të kishte një rol të tillë në jetën tuaj. Por ai mund të ndihmojë njerëzit që vuajnë nga këto sëmundje. Arsyeja për këtë është oksitocina, një hormon që truri juaj natyrshme e lëshon në sistemin tuaj sa herë që ju përqafoheni apo keni më shumë intimitet fizik. Efektet janë pozitive, përqafohuni sa më shumë.