Përdorni ananas për gjoks të bukur!

203
Plakja e gjoksit është konsideruar si një fenomen natyror që vjen me moshën, por nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Ekziston një zgjidhje dhe ajo quhet ananas. Mjekët shpjegojnë se ananasi është i pasur me antioksidantë, që do të thotë se ky frut ofron veti të forta antikancer.
Ananasi është gjithashtu i mbushur me substanca që ndihmojnë rivendosjen e elasticitetit të lëkurës. Ky efekt është i dukshëm tek gjoksi i femrave, për shkak se kjo pjesë e trupit ka tendencën të humbasë formën me kalimin e moshës. Ja si ta përgatisni një lëng me përbërje ananasi për të parë rezultatet shpejt. Përbërësit:
1 filxhan me copa ananasi
¼ filxhan lëng ananasi
½ filxhan kos
1/4 filxhan ujë
1/4 kuba akulli
Përzieni përbërësit dhe konsumoheni pijen e përgatitur çdo mëngjes para vaktit të mëngjesit.(shëndeti)