Ja si të përmirësoni memorjen me këto bimë

284
Bajamet
Bajamet janë një element shumë i rëndësishëm për të përmirësuar kujtesën tuaj dhe fuqinë e trurit. Ato janë të pasura me antioksidantë dhe omega-3 të cilat rigjallërojnë qelizat e kujtesës. Gjithashtu bajamet ju bëjnë shumë mirë edhe për sytë.
– Hidhni 5-10 bajame ne ujë dhe i lini përgjatë një nate
– Mëngjesin tjetër, hiqjani lëkurën dhe grini bajamet
– Zieni këtë masë me një gotë qumësht
– Shtoni pak mjaltë ose sheqer sa për shije
– Pijeni çdo ditë për 30-40 ditë