Vasili: Fakte kokëforte!!

118

Nga Petrit Vasili:

Fakte kokëforte!!

Edi Rama mori një Shqipëri që ishte anëtarësuar në NATO që në vitin 2009

një Shqipëri,që kishte liberalizuar vizat që në vitin 2010,

dhe e katandisi në një Shqipëri që nuk i hapen negociatat për vite me radhë vetëm për shkak të kriminalizimit dhe korrupsionit të tij.

Këto janë faktet të tjerat janë llafe dhe ujë në havanë!!