Tërmeti, Vasili publikon videon : “Ç’pret më prokuroria, çdo vonesë e saj është bashkëfajësi!!”

204

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili përmes rrjeteve sociale ka publikuar ato që ai i cilëson si “Dëshmi publike tronditëse” se si u nënvleftësua, se si nuk u hetua dhe si nuk u mor asnjë mase pas tërmetit shumë të rëndë pas 21 shtatorit.

“Ç’pret më prokuroria, çdo vonesë e saj është bashkëfajësi!!”, shprehet Vasili.