Kur të moshuarit afrohen me teknologjitë e reja

303
Sigal

Pa marrë parasysh moshën jeta sjell eksperienca që gjithmonë janë interesante për t’u provuar si është edhe përvoja e realitetit virtual.

Dhe së fundmi në mediat online qarkullojnë disa imazhe të të moshuarve që janë duke përjetuar një eksperiencë fantastike virtuale.

Disa me mesenxher, disa me aplikacione të ndryshme në tel, e të tjerë me syze që përcjellin botën virtuale.

Gjyshja që pikturon në tabletImage

Duke provuar emojit në SnapchatImage

Realiteti virtual me syzeImage

Muzik dhe bisedë me kufjeImage

Duke u çlodhur me muzikëImage

Selfie në pasqyrëImage