Rama porosi deputetëve të PS: Mos u merrni fare me protestën e PD!

94
Kryeministri Edi Rama i dha porosi të gjithë deputetëve socialistë të mos komentojnë protestën e opozitës në bulevard. Gjatë mbledhjes së grupit, Rama kërkoi nga deputetët të fokusohen në punën që kanë në parlament dhe të mos merren fare me protestën e opozitës. Madje kreu i PS ka kërkuar që deputetët të shpërndahen nëpër zonat e tyre dhe të nisin takimet me bazën, duke mohuar në këtë mënyrë atë që po ndodh para kryeminsitrisë.