Pyetja e studentit që çmendi Edi Ramën

475

Gjatë takimit që Edi Rama zhvilloi me studentët në Vlorë, jo pak herë është zënë ngushtë nga pyetjet dhe reagimet e të rinjve.

Pasi kryeministri e ngacmoi njërin prej tyre duke e pyetur se si e ka blerë telefonin që e mbante në dorë, ky i fundit i është përgjigjur aty për aty po me pyetje, duke kërkuar t’i tregojë për shtëpinë në Surrel.

Pasi studenti e përfundoj fjalën e tij, kryeministri i’u hakërrye duke i thënë: ‘Të të vij shumë zor për mënyrën se si flet. Prindërit jam i bindur që nuk të kanë edukuar kështu. Dhe këtë t’a them për mënyrën se si flet’.