Publikohen përgjimet, Ish-agjenti serb i UDB: Eliminonim njerëz që faji t’u mbetej shqiptarëve

152

Publikohet dëshmia e një ish-agjenti të UDB-së, i cili gjatë një bisede telefonike tregonte se çfarë metodash përdorte Serbia për të vrarë njerëz e më pas për të fajësuar shqiptarët.

Përgjimet u publikuan në emisionin “Debat Plus” dhe ishin të regjistruara nga kryetari i Partisë Republikane në Serbi, Nikola Sanduleviç.

Për të parë përgjimin klikoni në minutën 1:22:28