Ballina Politikë Lefter Maliqi: Z.Kryeministër, të lutem 1000 here mos e shkarko Presidentin..

Lefter Maliqi: Z.Kryeministër, të lutem 1000 here mos e shkarko Presidentin..

584
Sigal

Nga Lefter Maliqi

Z.Kryeminister, Kryepolic, Kryeprokuror, Kryebashkiak, Kryekomandant, Kryediplomat, Kryerilindas, Kryekushtetues , Kryeopozitar te lutem mos u bej dhe President, te lutem 1000 here mos e shkarko Presidentin, se po e bere do te bien te gjitha detyrat e mesiperme.Shih videon eshte e 2005 me cilesi jo te mire dhe mori 5 mandate dhe ne 2017 mori 19 mandate deputetesh, te lutem mos e kthe ne bazë se do ta marr timonin dhe tepsinë do ja jap popullit.Mos ja ploteso deshiren se nga 21,6% sipas teje mqse vet votove vet i numerove ,po e shkarkove do perfundosh 11.6%. Kam besim se ti sje as ironik as arrogant por je njeri qe punon per popullin, po e lulezon kete vend me papunesi, krime, trafiqe ,korrupsion, emigrim masiv, shantazhe, kercenime, burgosje te varfërish per energji elektike,per 3 gr droge,dhe arrestime politike.emerime nepotike me drejtues arrogant e te paafte. Kthjellohu ,reflekto ,shijoje pasurine qe ke vene per 20 breza ne kurriz te socialisteve te ndershem te zhgenjyer dhe shqiptareve qe i ke katandis si mos me keq ku 85% e tyre sbejne dot nje ditë plazh.

Z.Kryeminister, Kryepolic, Kryeprokuror, Kryebashkiak, Kryekomandant, Kryediplomat, Kryerilindas, Kryekushtetues , Kryeopozitar te lutem mos u bej dhe President, te lutem 1000 here mos e shkarko Presidentin, se po e bere do te bien te gjitha detyrat e mesiperme.Shih videon eshte e 2005 me cilesi jo te mire dhe mori 5 mandate dhe ne 2017 mori 19 mandate deputetesh, te lutem mos e kthe ne bazë se do ta marr timonin dhe tepsinë do ja jap popullit.Mos ja ploteso deshiren se nga 21,6% sipas teje mqse vet votove vet i numerove ,po e shkarkove do perfundosh 11.6%. Kam besim se ti sje as ironik as arrogant por je njeri qe punon per popullin, po e lulezon kete vend me papunesi, krime, trafiqe ,korrupsion, emigrim masiv, shantazhe, kercenime, burgosje te varfërish per energji elektike,per 3 gr droge,dhe arrestime politike.emerime nepotike me drejtues arrogant e te paafte. Kthjellohu ,reflekto ,shijoje pasurine qe ke vene per 20 breza ne kurriz te socialisteve te ndershem te zhgenjyer dhe shqiptareve qe i ke katandis si mos me keq ku 85% e tyre sbejne dot nje ditë plazh.

Gepostet von Lefter Maliqi am Donnerstag, 4. Juli 2019