Presidenti Meta: Koha për të dëgjuar shkencëtarët, jo servilët!

153

Presidenti Ilir Meta, ka ndarë një shkrim të 4 sizmologëve të njohur në vend, të cilët flasin për hartën e re sizmike dhe për thirrjen që i kanë bërë qeverisë.

Bashkëngjitur shkrimit, kreu i shtetit shkruan në Facebook se është “koha për të dëgjuar shkencëtarët, jo servilët!”