Petrit Vasili: Të ngrihet me urgjencë komisioni qeveritar për Zharrëzën

182

 

Zëvendëskryetari i
LSI-së, z. Petrit Vasili kërkon ngritjen me urgjencë të komisionit qeveritar
për situatën e krijuar në Zharrëz

 

 

Zëvendëskryetari
i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili kërkon ngritjen me urgjencë
të komisionit qeveritar për situatën e krijuar në njësinë administrative të
Zharrëzës në qarkun e Fierit.


një prononcim për mediat, z. Vasili thekson se situata e grevistëve të Zharrës
është e rëndë dhe duhet të fillojë ndërhyrja.

“Koha
nuk pret për zgjidhjen e kësaj çështje. Duhet të ngrihet me urgjencë komisioni
qeveritar për situatën e krijuar në Zharrëz në mënyrë që të fillojë ndërhyrja
emergjente. Gjendja e grevistëve të urisë është e rëndë dhe letra e deputetëve
shpreh shqetësimet e komunitetit”,- theksoi z. Vasili.