PD nis kontestimin e zgjedhjeve në KQZ, kërkon shpalljen e pavlefshme të dy kutive

155
Partia Demokratike ka nisur të kontestojë rezultatin e zgjedhjeve të 25 qershorit në KQZ. Kështu, PD i është drejtuar KQZ-së me një kërkesë për shpalljen e pavlefshme të rezultatit të dy kutive në Berat dhe rinumërim të tyre.
 Ndërkohë, KQZ pritet të mblidhet ditën e mërkurë në orën 18:30 për të shqyrtuar kërkesën në fjalë.

kerkesa1
337af6e4-7a1e-4bb7-bc3b-1f506baf42aa