Nishani: Nuk kam firmosur autorizim

339
Ish-presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ka reaguar lidhur me plotfuqinë, duke theksuar se deri më 24 korrik 2017, ditë kur ai i lëshoi zyrën Presidentit Meta, nuk ka mbërritur asnjë kërkesë nga Qeveria për “plotfuqishmërinë”. “Deklaroj se deri më 24 korrik 2017 në Institucionin e Presidentit të Republikës nuk është paraqitur asnjë kërkesë nga Qeveria për “Plotfuqishmërinë”, ndonëse tashmë shihet qartë se negociatat dhe bisedimet janë zhvilluar edhe përpara kësaj date. Nëse pas kësaj date ka një kërkesë dhe nëse kjo “Plotfuqishmëri” është dhënë apo jo, kjo mbetet për t’u mësuar”, theksohet në reagimin e Nishanit.