Kryeministria e Serbisë pritet nga Merkel: Ja kontrasti i statusit të Merkelit mes Ramës dhe Brnabic

231

Kryeministrja Serbe i kerkon investime, dhe garanton respektim te te drejtave te njeriut. Rama i kerkon Merkelit te mari pjese ne panairin personal te zhgarravinave te tij, duke i dhuruar paraprakisht edhe katallogun me pikrura. Ja edhe nje kontrast tjeter i Merkelit me Brnabic ku ne postimin e saj ne instagram flet per raportet politike dhe ekonomike te Gjermanise me Serbine. Nderkohe te postimi e Merkelit me Ramen kjo e fundit vuri theksin qe Rama eshte artist dhe i dhuroi librin e tij. Fatkeqwsi per Kombin shqiptar…