Kryemadhi: Dorëheqja e Ramës, reflektimi më i paktë për përgjegjësinë që ka

213

Monika Kryemadhi, Kryetarja e LSI, ka deklaruar sot, një ditë pas mos hapjes së negociatave nga BE për Shqipërinë, se përgjegjësi i vetëm për bllokimin e rrugës evropiane për Shqipërinë, është Edi Rama.”

“Të gjithë e kanë kuptuar se me Edi Ramën, integrimi është i pamundur, – tha Kryemadhi dhe theksoi se  “dorëheqja e tij është reflektimi më i paktë për përgjegjësinë që rëndon mbi të.”