Komisioni miraton ligjin për përgjimet elektronike

123
Komisioni i ligjeve ka miratuar ditën e sotme ndryshimet në ligin e përgjimit elektronikë duke i dhënë mundësi Prokurorisë së Posaçëm të realizojë përgjime.
Ky miratim i projektligjit u aprovua dhe nga specialistët e huaj të cilët mbështesin reformën në drejtësi.
Aktualisht bërthamën komanduese për administrimin e përgjimeve në Shqipëri e ka vetëm Prokuroria e Përgjithshme, e cila shqyrton kërkesat nga institucionet apo agjencitë që kryejnë këtë veprimtari.