Ja cili është emri i vërtet i kryeministrit Rama

160
Edvin Kristaq Rama ka qenë emri i kryeministrit të Shqipërisë deri në vitin 2002. Sipas një formulari vetëdeklarimi për të gjitha ata persona që emërohen apo ushtrojnë funksione publike që kryeministri Rama ka plotësuar plot 14 vite më parë, shfqet dukshëm se emri i vendosur nga Kristaq dhe Aneta Rama nuk ka qenë Edi, por Edvin Rama. Formulari tregon qartë se Edi Rama ka ndryshuar emrin e mëparshëm, nga Edvin në Edi Rama, pikërisht me datë 27.11.2002.