Haradinaj: Sa herë çohem e shoh që më kanë sharë, u them…

237

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë një interviste ka dhënë një deklaratë të çuditshme. Haradinaj ka thënë se kur zgjohet çdo ditë, sheh që është sharë nga njerëzit, ndaj dhe për të gjithë ata e ka një përgjigje. Intervista u dha në Klan Kosova.

“Sa herë çohem e shoh që më kanë sharë njerëzit, ashtu ju qoftë edhe atyre. Çdo herë e them ketë, sa herë dikush më ofendon, më shan: “Ashtu i qoftë!” është shprehur Haradinaj.

Në këtë intervistë ai foli për qëndrimin e tij rreth korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë.