Postimi i Endrit Braimllarit në Facebook:

Te rinjte e vendit jane te pashprese dhe te paperkrahur nga politikat e kesaj qeverie.

Te rinjte e vendit shpresen e vetme kane emigrimin sepse ky Kryeminister nuk ofron asnje politike. Nuk ka mundesi punesimi ne vend, nuk ka politika rinore qe stimulojne te rinjte, nuk ka nje sistem arsimor te unifikuar me tregun e punes, nuk ka lehtesira fiskale stimuluese per te rinjte te cilet krijojne nje biznes.

Ky Kryeminister dhe kjo qeveri eshte shume larg politikave rinore.
Ky Kryeminister kerkon te shkaterroje çdo gje, vrau endrren dhe shpresen e te rinjve te ketij vendi.
Te rinjte i ka lene pa pune dhe ne varferi, i ka lene ne meshire te fatit duke i ofruar si shprese te vetme emigrimin.

Politika e tij eshte e qarte, hajduteria e prones publike, konçensionve klienteliste, varferi ekstreme dhe pasiguri publike.

Koha nuk pret me, te rinjte do ti japin goditjen perfundimtare ketij Kryeministri antikombetare.
Te rinjte duan te punojne dhe te investojne ne kete vend jo vetem per te tashme por dhe per te ardhmen e femijeve te tyre.