Dojaka tërhiqet nga padia për listat e kandidatëve për deputetë

132
Partia Aleanca Popullore e Artur Dojakës ka tërhequr sot ankimimin për listat e kandidatëve për deputetë nga Kolegji Zgjedhor.

Dojaka tha se e tërheq padinë ku kërkon pavlefshmërinë e listave dhe se kërkon të pushohet çështja.