Njihuni me shenjat që nuk do të krijojnë kurrë një lidhje serioze

158

Binjakët

Personat e kësaj shenje kanë vështirësi që të vendosin nëse do të kenë një lidhje apo jo. Kjo sesoe e duan shumë individualitetin e tyre. Që kjo shenjë të përfshihet në një raport serioz duhet ta njohë shumë mirë partnerin.

Shigjetari

Është një nga shenjat që e shijojnë më shumë lirinë, gjithsesi kur gjen personin me të cilin mund të ndajë alegrinë si dhe ndjesitë më të thella të tij nuk do ta mendojë gjatë dhe do të fillojë një lidhje serioze dhe të qendrueshme.

Ujori

Kjo shenjë e do shumë argëtimin, ndaj për të është shumë e vështirë që të fillojë një lidhje serioze. Personat e kësaj shenje do të kërkojnë që të gjejnë dikë që mund ti sfidojë intelektualisht.