KUJDES! 5 shenjat lajmëruese që tregojnë se kë përballë një person të lig

536

Jo çdokush me të cilin shoqëroheni është një influencë e mirë për ju. Me disa veprime apo sjellje të dikujt mund të kuptoni shumë mirë kur dikush është njeri i lig.

-Ai/ajo kënaqet me fatkeqsinë e dikujt tjetër. Shpesh herë buzëqesh me shumë kënaqësi kur shikon dikë në vështirësi.

-Kanë probleme me vetëkontrollin dhe nuk mund të përmbahen në pothuajse të gjitha situatat.Reagojnë me agresivitet.

-Ata janë mizorë dhe nuk u intereson nëse lëndojnë ndjenjat e dikujt tjetër.

-Manipulojnë çdo njeri që munden në baze të ineresave personale dhe më pas e largojnë atë.

-Janë pjesë e çdo konflikti të mundshëm dhe përpiqen që t’ju përfshijnë dhe ju.