Sigal

Dy tërmete të tjerë janë regjistruar ditën e sotme, 9 korrik 2018, por me magnitudë të vogël dhe nga ata që bien zakonisht e nuk ndikojnë. Por, inetresant është fakti se njeri prej tyre ka lëkundur sërish Gjirin e Lalzit.

Image