Google përditëson aplikacionin e hartave, ‘pamja më e detajuar deri më tani’

202
Sigal

Google ka përditësuar aplikacionin e tij popullor të hartave duke i dhënë terrenit një paraqitje më vibrante.

Këtë skuadra tregon se e ka arritur duke shtuar detajet dhe ngjyrat në modelet.

Paraqitja e re shton detajet dhe i bën elementët e hartës më të dallueshme.

Tashmë plazhet, shkretëtirat, liqenet apo majat e maleve janë shumë më të lehta për tu vënë re.

‘Përditësimi i jep modelit pamjen më të dallueshme se të gjitha aplikacionet e tjera të hartave’, është shprehur gjiganti i teknologjisë.